Masu-Basket 05 etsii uusia pelaajia

Laji on koripallo,basketball, joukkueen kotipaikka on Helsinki, Malmi ja pelattava sarja Eteläinen 1 div. Joukkueeseen kuuluu 25 jäsentä ja kalenterissa on 18 tulevaa treeniä tai peliä.

Tule mukaan pelaamaan koripalloa mukavassa seurassa! Tällä hetkellä etsimme lisää poikia meidän -05 joukkueeseen.

Kaudella 2017-2018 pelaamme alueellista 1. Divisioonaa ja Baltia-Liigaa.

Ota yhteyttä!
Päävalmentaja: Pekka Hartikainen p.045 121 2170 pekka(piste)hartikainen69(miuku)gmail(piste)com

Joukkueenjohtaja: Jari Ylimäki p.040 342 6232 jari(piste)ylimaki(miuku)gmail(piste)com

Tervetuloa joukkueeseen. Lisätietoja joukkueen kotisivulta: www.masubasket.net/joukkueet/c-pojat-05/

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin tunti sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Masu-Basket 05: kokoonpano