Masu-Basket 05 etsii uusia pelaajia

Laji on koripallo,basketball, joukkueen kotipaikka on Helsinki, Malmi ja pelattava sarja Eteläinen 1 div, SM, BBBL. Joukkueeseen kuuluu 21 jäsentä ja kalenterissa on 95 tulevaa treeniä tai peliä.

Tule mukaan pelaamaan koripalloa mukavassa seurassa! Tällä hetkellä etsimme lisää poikia meidän -05 joukkueeseen.

Kaudella 2018-2019 pelaamme C-SM sarjaa, alueellista 1. Divisioonaa ja Baltia-Liigaa.

Ota yhteyttä!
Päävalmentaja: Pekka Hartikainen p.045 121 2170 pekka(piste)hartikainen69(miuku)gmail(piste)com

Joukkueenjohtaja: Jari Ylimäki p.050 562 9292 jari(piste)ylimaki(miuku)gmail(piste)com

Tervetuloa joukkueeseen. Lisätietoja joukkueen kotisivulta: www.masubasket.net/joukkueet/c-pojat-05/

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 2 minuuttia sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Masu-Basket 05: kokoonpano