Masu-Basket 05 etsii uusia pelaajia

Laji on koripallo,basketball, joukkueen kotipaikka on Helsinki, Malmi ja pelattava sarja Robert Petersen Cup, SM, BBBL. Joukkueeseen kuuluu 23 jäsentä ja kalenterissa on 45 tulevaa treeniä tai peliä.

Tule mukaan pelaamaan koripalloa mukavassa seurassa! Tällä hetkellä etsimme lisää poikia meidän -05 joukkueeseen.

Kaudella 2019-2020 pelaamme valtakunnallista Robert Petersen Cupia ja Baltia-Liigaa (BBBL).

Ota yhteyttä!
Päävalmentaja: Pekka Hartikainen p.045 121 2170 pekka(piste)hartikainen69(miuku)gmail(piste)com

Joukkueenjohtaja: Jari Ylimäki p.050 562 9292 jari(piste)ylimaki(miuku)gmail(piste)com

Tervetuloa joukkueeseen. Lisätietoja joukkueen kotisivulta: www.masubasket.net/joukkueet/b-pojat-05/

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin tunti sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Masu-Basket 05: kokoonpano